دريم توداي - Dream2Day
الرقاق باللحمه المفرومه: (الاممة) 3116178447 الرقاق باللحمه المفرومه: (الاممة) 3151935625 الرقاق باللحمه المفرومه: (الاممة) 3116178447
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا

او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي

سنتشرف بتسجيلك

شكرا

ادارة المنتدي
الرقاق باللحمه المفرومه: (الاممة) 2252733024
دريم توداي - Dream2Day
الرقاق باللحمه المفرومه: (الاممة) 3116178447 الرقاق باللحمه المفرومه: (الاممة) 3151935625 الرقاق باللحمه المفرومه: (الاممة) 3116178447
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا

او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي

سنتشرف بتسجيلك

شكرا

ادارة المنتدي
الرقاق باللحمه المفرومه: (الاممة) 2252733024
دريم توداي - Dream2Day
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 الرقاق باللحمه المفرومه: (الاممة)

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
AHMED TIGER
المدير العام
المدير العام
AHMED TIGER


ذكر
الابراج الابراج : الجدي
عدد المساهمات عدد المساهمات : 1433
تاريخ التسجيل : 27/05/2011
العمر العمر : 28
الموقع / المنتدى الموقع / المنتدى : dream2day.ahlamontada.net

الرقاق باللحمه المفرومه: (الاممة) Empty
مُساهمةموضوع: الرقاق باللحمه المفرومه: (الاممة)   الرقاق باللحمه المفرومه: (الاممة) Emptyالجمعة يونيو 03, 2011 11:27 am


الرقاق باللحمه المفرومه:
(الاممة)

المقادير:

-12 قطعه رقاق.
-1كيلو لحمه مفروم احمر.
-2بصله متوسطه مفرومه جيدا.
-ملح وفلفل اسمر حسب المذاق (2ملعه ملح صغيره,1ملعقه فلفل اسمر صغنونه برده).
-1ملعقه سمن بلدي او زبده صفراء كبيره +3ملعق زيت زره او عباد الشمس.
-1 ليتر شوربه ساخنه اي نوع شوربه.
>>>>صنيه مستديره لعمل الرقاق.

الطريقه بئي ايييييييه:
-الاول نعمل اللحمه المفرومه
تتعصج وهقول ازاي نكيب البصله المفوه تتزلها علي ملعقه سمن بلدي كبيره حتي
تبح لونها اصفر دهبي كده ماشي ونجيب كيلو اللحمه ونعد نقلب فيها ونحط الملح
والفلفل معاها وبعدين ايه بئي يا حلوين نسيتها لحد متسوتي بتاع ربع ساعه
بس .


--نجيب الصينية اللي هانعمل فيها الرقاق وندهنها بالسمن
-نسخن نوع الشوربه الموجود عندنا
-نمسك الرقاق و نغطس أول واحد
في الشوربه من غير ما تلين و نحطها في الصينية و ندهنها بالسمنة أو نقطع
عليها قطع صغيرة من الزبدة و بعدين نعمل طبقات تانية من الرقاق بنفس
الطريقة حوالي 6طبقات و نفرد فوقه طبقة من اللحم المعصج و بعدين نحط فوقه
طبقات تانية من الرقاق بنفس الطريقة ( نسقيه بالمرقة و نحطه و بعدين ندهنه
بالسمنة) لحد ما نعمل برده 6 طبقات و ندهن الوش بالسمنة جيدا

-ندخله فرن متوسط الحرارة لحد ما يبقى دهبي .


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://dream2day.ahlamontada.net
 
الرقاق باللحمه المفرومه: (الاممة)
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
دريم توداي - Dream2Day :: القسم العام :: دليل المطبخ-
انتقل الى: